Kære medlem

 Vi, trænere og bestyrelse, håber at i alle har det godt.

I sidste nyhedsmail satsede vi på at kunne starte op i begyndelsen af maj måned, det har vi besluttet ikke at gøre, da vi ikke er sikker på at vi vil kunne overholde retningslinjerne for udendørs aktiviteter – max 10 personer på et hold, afstand mellem hold og deltagere, rengøring af redskaber m.m., så det bliver først i slutningen af august måned at vi starte op med holdtræning.

Det betyder at de hold som er oprettet i første halvdel af 2020, bliver flyttet til anden halvdel af 2020.

Vi håber at alle har mulighed for at deltage på de flyttede hold, men har du ikke mulighed for at flytte din tilmelding til august, så vil du få tilbagebetalt holdgebyret.

Ønsker du at skifte hold så må vi se om der er plads på det ønskede hold.

Ønsker du tilbagebetaling eller at skifte hold, så kontakt os via mail lsh-hundeklub@mail.dk eller kom op i klubhuset mandag mellem kl. 18.00 -19.00. Det bliver først fra august måned at er vi er der hver mandag.

Træningsopstart august 2020.

Lørdagshold (kl. 9.15 0g 11.15) starter op den 29. august

Mandagshold (kl. 18.00) stater op den 17. august

Torsdagshold (Kl. 18.00) starter op den 20. august

Torsdagshold (Kl. 16.30) starter op den 27. august

Sommertræning fra 16. maj 2020.

Pga. corona situationen vil der i år være tilmelding til HVER lørdag, det for at kunne sikre den nødvendige afstand mellem kursister og kravet om at der kun må være 10 på et hold inklusiv træner, så alt efter hvor mange trænere der kan, vil der blive fra 1 til 3 hold om lørdagen.

Du tilmelder jer via dette link  https://lsh.nemtilmeld.dk/  tryk på ”LÆS MERE” og tilmeld jer.

Har du tilmeldt dig og alligevel bliver forhindret i at komme, så skal du melde fra via den bekræftelsesmail du har modtaget ved tilmeldingen, så en anden kan få pladsen.

Det er kun muligt at tilmelde sig til sommertræning en uge frem.

Sommertræningen foregår på klubbens areal hver lørdag mellem kl. 9 og 10 hele sommeren og er for alle klubbens medlemmer uanset niveau, træningen tilrettelægges så alle kan være med.
Træningen vil primært være lydighed, dog krydret med lidt Rally, Parkour og anden sjov.
Når du har tilmeldt dig, møder du op den pågældende lørdag med hund, en masse gode godbidder, vand/vand skål og godt humør.
OBS! For at minimere eventuel smitte, vil klubhuset forblive aflåst under træningen. Dvs. det vil ikke være muligt at benytte toilettet og derfor skal man også selv medbringe vand til egen hund.

Vel mødt Grethe, Eve og Heidi

Onsdagsklub

Som det ser ud nu, så bliver det først efter 8. juni at onsdagsturen kan starte igen.

Klubaften.

 Klubaften stater op den 18. maj kl. 18.00 det dog på betinget af at regler for indendørs og udendørs aktiviteter overholdes, så alle kan føle sig trygge ved at komme.

Generalforsamling.

 Generalforsamlingen udsættes til efteråret, i får besked når der er fastlagt en ny dato.

 Med venlig hilsen

Ledøje-Smørum Hundeklub