Kære alle medlemmer

Nu bliver vi desværre nødt til, at aflyse yderligere 3 gange træning, så vi forventer at starte efter den  28/2.

Vi håber vi kan starte op i marts, Mette F sagde at de vil åbne udendørs sport, før indendørs sport, man kan håber det betyder at de har plan om at åbne op for os, så hvis alt går godt, ses vi til træning lørdag den 6/3.

Introaften for hvalpeholdet er i denne omgang rykket til tors d.4/3 kl. 18.00. Vi holder det online. I vil få nærmere besked om detaljerne.

Opstart af træning foregår på samme måde som i efterårssæsonen:

  1. Ved ankomst, gå direkte til dit hold. (Der vil være én fra klubben som guider nye til deres deres træningsplads)
  2. Hvis du skal ind i klubhuset, skal der bæres mundbind. (Toilettet må selvfølgelig stadig benyttes)
  3. For at undgå trængsel ved klubhuset, vil der ikke være the og kaffe. (Er du kaffetørstig, medbring din egen termokop)

Da klubben ikke er berettiget til kompensation fra staten, er økonomien selvfølgelig en smule trang, efter sidste sæson uden indtægter. Det vil være muligt at få refunderet de aflyste træningsgange. Det er først når vi er startet op igen, der kan søges refusion (mere info til den tid). Vi vil være taknemmelige, hvis I vil undlade at gøre brug af denne mulighed og forære det som en støtte til klubben.

Pas nu godt på jer selv og jeres dejlige hunde, der er blevet lagt en masse videoer på vores facebook, vi håber I bliver inspireret, så I ikke går helt i stå.

Glade hundehilsner fra bestyrelsen