Kære alle medlemmer

Efterårssæson

Så er det snart tid til at melde sig på hold for næste sæson, I vil kunne se holdene den 25/5, men kan først tilmelde jer 1. juni kl 20.00.

Sommertræning 2022

Igen i år tilbyder klubben sommertræningen og første gang bliver lørdag d. 11. juni 2022 og vi fortsætter indtil holdstart i august.

Der er ingen tilmelding man møder blot op med hund, en masse gode godbidder og godt humør.

Sommertræningen foregår på klubbens areal hver lørdag mellem kl. 9 og 10 og er for alle klubbens medlemmer uanset niveau, træningen tilrettelægges, så alle kan være med.

Til sommertræningen er der ikke som sådan undervisning, da dette vil være umuligt med så mange kursister på en gang. Træningen vil primært består af lydighedsøvelser, dog krydret med lidt Rally, Parkour og anden sjov en gang imellem og for de helt små nye hvalpe, vil der blive tilbudt noget hvalpemotivation.

Arbejdsdag

Den 13/8 vil også være arbejdsdag, så vi håber at mange vil give en hånd med hvad der skal lave, der kommer en mail med mere info.

Evaluering

Vi vil også meget gerne høre jeres mening om vores træning, så derfor har vi lavet et spørgeskema, som vi vil bede jer om at udfylde, det er anonymt.

Vi glæder os til at kunne starte op på en ny sæson

Glade hunde hilsner fra bestyrelsen og trænere