Om os

LEDØJE-SMØRUM HUNDEKLUB er stiftet i 1980, og har som formål at skabe et sted, hvor hundeejere kan komme og snakke hund, imens hundene “snakker” hundesprog.

Vi udbyder lydigheds- og agilitytræning for klubbens medlemmer.

Klubbens slogan: “En hund er et hjerte med pels omkring”.

Klubben bygger på følgende værdier:
– Tillid og god kontakt mellem hund og hundefører.
– Respekt for hunden uanset herkomst, alder og størrelse.
– Fællesskab og sociale aktiviteter, så der opstår gode kontakter medlemmerne imellem.

Bestyrelsen i LEDØJE-SMØRUM HUNDEKLUB har alle arbejdet med hunde i mange år, og flere af bestyrelsesmedlemmerne har været med fra starten.

Vi afholder generalforsamling en gang om året med valg til bestyrelsen.

Klubben har faste arrangementer for alle der har lyst til at deltage. Det er blandt andet natture, hvor vi har observeret hundenes reaktion, når vi går med dem om natten. Vi har også vintertur for hele familien som fast punkt, hvor mennesker og dyr hygger sig, samtidig med at vi får lidt motion.

Derudover arrangerer vi foredrag, besøg af dyrlæge og forskellige andre “hundefolk”, der fortæller om, hvorledes de arbejder med deres hunde.

Klubben er for hele familien “to- og firbenede”, og de fleste af vores arrangementer henvender sig også til familiens børn.

Klubben er en tilskudsberettiget forening i Egedal kommune samt medlem af Ledøje-Smørum Idrætsforening (LSI) og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI). Vi baserer os udelukkende på frivillig arbejdskraft.

Vi ser frem til at møde dig og din hund.