Så nærmer vi os afslutningen af holdtræning for i år og vi kan se tilbage på et år, som har været helt specielt. Coronaen har givet masser af udfordringer men også masser af sammenhold. Vi takker for den opbakning og hensynsfuldhed I alle har udvist.

I 2020 har vi haft en udskiftning på formandsposten. Vi takker for det gode arbejde Ib har lagt i klubben som formand og takker Mikkel for at overtage stafetten på formandsposten. Også stort tak til Frede for hans store arbejde i gennem mange år.

Vi glæder os til at hilse 2021 velkommen med nye og spændende hold. Der vil være lydighed, som vi kender det. Der er også små intensive hold med et fokusområde som F.eks. ”fokus på lineføring”, ”Brug næsen” og meget andet spændende.

Holdstrukturen vil være lidt anderledes end tidligere. Holdstrukturen vil bestå af flere kortere hold. Det har vi gjort, dels for at man som medlem, har mulighed for at snuse til lidt forskellige former for træning og fordi det giver vores dygtige trænere mulighed for at deltage i trænerkurser.

Pga den ændrede holdstruktur falder rabatten på 2.hund/2.hold væk, da det vil være krævende at administrere.

Du kan pr. 1. december tilmelde dig hold samt betale års kontingent for 2021 på http://egedal-if.halbooking.dk eller via https://lsh-hundeklub.dk , du kan også komme op i klubhuset og tilmelde dig, vi vil være der mandag fra kl. 18.00 til ca. 20.00.

 

Som altid starter vi det ny år, med en nytårsskovtur i Hareskoven søndag den 3. januar 2021, vi mødes kl. 10.00 på den store parkeringsplads på Skovlystvej 2750 Ballerup, (2 parkeringsplads til højre når man kommer fra Ballerupvej/Skovvej), ca. halvvejs er der kaffepause med småkager m.m. som klubben har med. Hvis man stadig kun må være 10 personer samlet, vil turen desværre være aflyst, men vi håber at det kan lade sig gøre.

 

I ønskes alle en god jul samt et godt nytår

Med venlig hilsen

Ledøje-Smørum Hundeklub