Kære alle medlemmer

Fra mandag d.1.marts 2021 må vi åbne hundeklubben igen.

Holdene kan gennemføres som de plejer. Dog holder vi selvfølgelig stadig afstand så godt som muligt under træning. Har du symptomer skal du selvfølgelig blive hjemme.

  1. Vi beder om ikke at opholde sig inde i klubhuset. Det er selvfølgelig stadig muligt at bruge toilettet. (Husk mundbind og sprit hvis du har et ærinde derinde)
  2. For at undgå trængsel ved klubhuset, vil der ikke være the og kaffe. (Er du kaffetørstig, medbring din egen termokop)

Introaften for hvalpeholdet er rykket til tors d.4/3 kl. 18.30. Vi holder det online. I vil få nærmere besked om detaljerne.

Da klubben ikke er berettiget til kompensation fra staten, er økonomien selvfølgelig en smule trang, efter sidste sæson uden indtægter. Det vil selvfølgelig være muligt at få refunderet de aflyste træningsgange. Vil du have refunderet dine træningsgange undernedlukningen, så sender du en mail på lsh-hundeklub@outlook.dk, med reg. nr. konto nr., samt hvilket hold, så sender vi pengene retur. Vi vil være taknemmelige, hvis I vil undlade at gøre brug af denne mulighed og forære det som en støtte til klubben.

Der vil være klubaften allerede på mandag d.1.marts kl 18.00. Alle er velkommen. De samme regler som til træning gælder (max 25 pers og afstand).

Vi glæder os til at se alle to- og firebenede til træning

Forårskåde hundehilsner fra bestyrelsen